Overslaan en naar de inhoud gaan
- Organisaties

Eqla

New

04/06/2021 - 04/06/2024

Periode van de steun

30.840 €

Financiële steun

40.0

Voltijds equivalenten

2.093.000 €

Inkomsten

Eqla treedt dagelijks op met en voor blinden en slechtzienden. Sinds 1922, en dankzij verschillende lokale diensten, bevordert Eqla hun integratie in de samenleving door oplossingen te ontwikkelen voor hun autonomie en zelfontplooiing: globale en gepersonaliseerde steun, opleidingen in de nieuwe technologieën, toegang tot culturele en vrijetijdsactiviteiten, enz.
Eqla biedt ook cursussen en evenementen rond slechtziendheid aan, om het grote publiek en professionals bewust te maken van de realiteit van slechtziendheid.

Eqla logo

Uitdagingen

Ondersteuning van de strategische ontwikkeling van de vereniging met het oog op de instandhouding en de ontwikkeling van de aan onze leden aangeboden diensten: verfijning van de strategie 2021-2025.

Verbetering van de bestuursprincipes.

Doelstelling: de organisatie bestendigen (de rentabiliteit van subsidies optimaliseren en de financieringsbronnen diversifiëren), de aanwezigheid en bekendheid bij de doelgroep, het grote publiek en de beroepswereld versterken en zich onderscheiden van andere verenigingen die actief zijn op het gebied van visuele handicap.